Правилата в брака се градят от двама души, а не от обществото, в което живеем. Половинките на едно цяло понякога трябва да се чувстват свободни да направят нещо отделно от другия, например да спят в отделно легло или да заминат на почивка без любимия...

1. Никога не излизайте, не празнувайте и не ходете на почивка без половинката
Партньорите трябва да чувстват свободата дори и когато са заедно. Излизане с приятелки или празнуване на празник без любимия е едно от правилата, които трябва да разбиете поне веднъж, за да разберете колко ви липсва той в такива моменти...

2. Когато се появят децата, те винаги са на първо място
Това правило е силно налагано от обществото ни. Понякога особено майката, която винаги е на 100% ангажирана с децата, трябва да помисли и да се погрижи за себе си и за външния си вид, за да не забравя своята красива женска идентичност.

3. Никога не спете в отделни легла с него
Някои двойки смятат, че спането в отделни легла е знак, че нещо не е наред. Но това не винаги е така. Понякога просто имаме нужда да останем насаме със себе си и своите мисли. Всеки има нужда от това.

4. Винаги трябва да бъдете 100% мили и отзивчиви един към друг
Когато не сме в настроение не е нужно да насилваме чувствата си. Половинката ни трябва да познава както добрите, така и лошите ни страни.

5. Неговото и вашето хоби винаги трябва да са синхронизирани
Интересите на двама души (колкото и да се обичат те) не винаги съвпадат. В тази връзка е добре, ако на нас не ни харесва да ходим с него на риба, да не се пресилваме, а просто да се отдадем на свое хоби, което ни прави щастливи.

6. Ако започнете да се карате, то това е сигурен знак, че трябва да се разделите
Нищо подобно. Почти няма двойки, които да нямат разногласия помежду си. В някои случаи така двойките достигат до големите житейски истини и научават повече един за друг. Както са казали хората – в спора се ражда истината.

7. Ако между вас вече не прехвърчат искри и страст – вижда му се края
Винаги можете да му спретнете романтична вечеря или стриптийз, за да се убедите, че страстта му към вас не си е отишла, а и той може да ви изненада с още хиляди неща.

8. Скуката убива брака ви, значи скоро ще се разведете
Това, че понякога не ви е интересно да правите нещата заедно, не означава, че всичко е свършило. Просто всеки човек има нужда от време, в което да прекара със себе си или с различни хора.

9. Никога не си лягайте ядосани
Ако той ви е ядосал, защо да не си легнете ядосани, а той да направи всичко възможно, за да ви се извини на сутринта – закуска в леглото, цветя и още мили жествое.

10. Винаги правете секс с любимия, за да го направите щастлив
Когато правите нещо, за да зарадвате половинката си помислете и за себе си – искате ли го наистина или го правите само, за да зарадвате любимия.