Там, където думите дрънчат на кухо, езикът на тялото издава най-точно истинските мисли и чувства на мъжа до теб.

Ако не искаш да загазиш особено неприятно, никога не гледай какво ти говорят - мога да се подпиша под това твърдение не само с двете си ръце, а и с двата си крака. И то не защото мъжете са биологичен вид с вроден софтуерен бъг, да не ги изкарваме по-черни от дявола все пак... Истината е, че когато някое сладурче от другия пол ти казва нещо разтапящо и нежно, той наистина го мисли в момента. Но в момента е едно понятие, а по принцип – съвсем друго. И можеш да виниш само себе си, че не си се научила да правиш разликата между двете.

Хубавото е, че природата си знае работата. И ти дава куп завоалирани знаци (дори той не е наясно, че ги прави), които ти показват истинските чувства и намерения на всеки мъж – без значение дали става дума за току-що срещната тръпка или за дългогодишната ти половинка. От теб се иска единствено да научиш кои са и да следиш зорко за появата им... докато усмихнато кимаш и пропускаш думите му покрай ушите си. Елементарно, нали.

Сега сигурно си мърмориш недоверчиво: „Хайде де, приказки от хиляда и една нощ... Поглеждам го и разчитам веднага мислите му, ще ви се да е толкова лесно...”. Всъщност тази хитра магия има супер елементарно обяснение. Ако се върнем назад към първобитните времена, преди да са открили и усъвършенствали речта, нашите предци са общували главно с жестове и мимики – при това доста дълъг период от време. И до ден днешен ние продължаваме да използваме успоредно с думите тези инстинктивни телесни реакции, за да изразим чувствата и мислите си.

Ето ти го пропуска към задния вход на душата на всеки мъж! Продължи да четеш, за да научиш неговите най-издаващи несъзнателни движения и жестове.