Гальовните имена, които гаджето ти използва по твой адрес, издават доста подробности за намеренията му към теб. Ще те осветлим за смисъла на някои от най-разпространените любовни етикети.● Суперсладки обръщения.
Най-разпространени в дългите връзки са названията от рода на “скъпа”/”мила”. Мъж, който те нарича по този начин, е склонен на обвързване и ти е отдаден. Ако използва умалителни като, да речем, “захарче”, явно има чувство за хумор и иска да прекарвате повече време насаме (едва ли ще изпусне подобно обръщение публично).

● Лични имена.
Мъжете, които наблягат на определена черта от характера ти (например Огнената Ася заради горещия ти темперамент) обикновено са креативни, или те възприемат като свой съмишленик.

● Непретенциозни никове.
Твоят човек явно е лежерен тип, ако използва производни на името ти (примерно Бо за Боряна). Той може и да не е от най-красноречивите сладури, които си срещала, но копнее за близост. Нищо чудно да се опитва да скъси дистанцията помежду ви, като съкращава името ти.

● „Царствени” имена.
Мъжете, които се придържат към хвалебствени етикети като “ангелчето ми”, много те уважават и се стремят да ти угаждат. Но ако той те нарича “принцеса”, може би се дразни от държанието ти и ти организира пасивно-агресивен отпор.