Защо правите секс? Само от любов ли? Съвсем не! Причините, подбуждащи секса, са достатъчно много, за да се заформи една колоритна секс палитра. Ето някои от тях:

Секс палитра в 13 цвята
Секс за сдобряване след скандал. Всички твърдят, че това е най-сладката форма на секс.

Секс за една нощ. Той е необвързващ, страстен, запомнящ се, повдигащ самочувствието, но не е за всеки.

Секс за „Довиждане!“ или „Сбогом!“ преди раздяла. Какъв по-хубав начин да си кажете „Чао“ (...и до нови срещи).

Неангажиращ секс с приятелчето ви за секс. Кари Брадшоу от небезизвестния сериал беше фен точно на този тип секс. Проблемът, обаче, е да си намерите секс приятелче.

Секс по задължение.Секс палитра в 13 цвята Това е запазена марка на отегчените брачни двойки.

Секс за отмъщение. Целта му е да предизвика нечия ревност и да ви накара да се почувствате добре и да се освободите от негативните емоции. Но обикновено не помага!

Секс вместо фитнес. Доказано е, че със секс се горят завиден брой калории, стяга се мускулатурата и така нататък...

Сексът като професия. Все още проституцията не е легализирана, но на всички е ясно, че ако това стане, държавата ще печели значителни суми от данъците на жриците на любовта.

Секс с цел повишение и други облаги. Сексът с шефа отваря много вратички по пътя към професионалното ви израстване. Но подобно на „Приказка за стълбата“, бързо ще забравите що е морал и ще изгубите репутацията си в обществото. Всичко зависи от вас – дали по лесния, или по трудния път ще успеете.

Сексът като лекарство. И това е доказано за нещастие на всички онези жени, които редовно използваха „боли ме главата“, „Изморена съм“ и „нямам настроение“ с цел да избегнат секса. Но според учените, сексът всъщност лекувал главоболие, депресия, стрес, подобрявал настроението заради завишеното производство на ендорфин.

Секс с цел да задържите някого до себе си. Това е временно решение. След време сексът идва на втори план и по-важни стават приятелските отношения в една връзка.Секс палитра в 13 цвята

Секс с играчка (поради липсата на мъж или невъзможността му да ви задоволи). Проблемът е, че мастурбацията води до пристрастяване, тъй като получавате това, което искате, както искате, където искате и изцяло контролирате оргазма си.

Секс просто от любов и интимно привличане. Истински щастливци са тези, които го практикуват.

Пропуснахме ли нещо? А вие на кой секс сте почитатели?