1. Такса регистрация 15 лв. (в момента е безплатна).

2. Каталозите си ги купуваме. 10 бр - 7.10 лв; 5 бр - 4.00 лв; 1 бр. - 1.75 лв. и има такса обработка 2 лв, ако поръчката ви е под 100 БТ (бонус точки).

3. Пълен мострен комплект 37.50 лв, съкратен комплект - 24.50 лв

4. За да се регистрирате, трябва да имате копие на личната карта и да попълните договор.... както и да имате познат консултант, който да ви регистрира и да стане ваш спонсор (и ние от темичката ставаме)

5. Няма минимум за пускане на поръчка.... колкото толкова. но е препоръчително да се правят 100 БТ (около 130 лв), тогава се печелят подаръци, парични бонуси (ако имате създадена група) и др привилегии.

6. Колкото повече хора регистрирате в групата си, толкова по-добре за бонуса ви

7. За 200 групови т. бонуса ви ще е около 6-7лв -3% ниво
за 450 групови т. бонуса е около 30лв -6% ниво
за 900 групови т. бонуса е около 60-80лв -9% ниво
за 1800 групови т. бонуса е около 100-120лв -12% ниво
и т.н. .... за директор трябва да сте на 21% ниво и ще взимате около 1000лв.

8. Поръчки се пускат от сайта или от офисите в по-големите градове. В малките гр. има пунктове или се получават по пощата.... а в големите от офисите.

9. Освен че преди всички, можете да видите следващия каталог и да си прецените какво ще си купите сега и какво др месец, можете да ползвате безплатна дермоанализа и да пробвате продуктите в офиса.

10. Директната печалба е 30% от всеки един продукт.... .

Здравейте, казвам се Роси и съм консултант на Oriflame в Перник. Ако някой има интерес към продуктите,иска да стане консултант може да се сварже с мен на тел :0892053950 или на mama3818@abv.bg


Публикувам това защото,Oriflam промени живота ми опитайте и вие !!!

Орифлейм накратко

Основана през 1967 година от двама братя и техен приятел, сега Орифлейм е международна козметична компания, която оперира в повече от 60 страни по света. Широката й гама от шведски, естествени, иновативни продукти за красота се предлагат на пазарите чрез повече от 3.3 милиона независими консултанти, които заедно генерират годишни печалби, прехвърлящи 1.3 милиарда евро.

Орифлейм предлага изключителна бизнес възможност за хора, които искат да започнат да печелят пари още от първия ден и да реализират личните си мечти и амбиции чрез уникална концепция - Печелете пари днес и сбъднете мечтите си утреTM.

В основата на оперативните принципи на компанията лежи уважението към хората и природата, което рефлектира и върху социалната и екологичната политики. Орифлейм подкрепя редица благотворителни прояви по целия свят и е съосновател на Световната Детска Организация. Орифлейм Козметикс е компания, листвана на Nasdaq OMX Nordic Exchange (включваща фондовите борси на Хелзинки, Копенхаген, Стокхолм, Рейкявик, Талин, Рига и Вилнюс).

Кратки факти

  • 1.3 милиарда евро годишни продажби;
  • Над 3.3 милиона консултанти;
  • 7500 служители;
  • 950 продукта годишно;
  • Съосновател на Световната детска организация;
  • Глобален център за научна и развойна дейност с повече от 100 специалисти;
  • 5 собствени фабрики в Швеция, Полша, Китай, Русия и Индия;
  • Регистрирана на борсата Nasdaq OMX Nordic Exchange от март 2004;
  • Продукти, базирани на естествени съставки, които никога не се тестват върху животни;
  • Оперира в повече от 60 страни, от които 13 франчайза